Het bestuur van Adios bestaat uit de volgende 3 leden:

Sandra Comes – Secretaris

Sinds 2007 ben ik lid van Adios. Ik wilde in eerste instantie mijn duikbrevet halen om op vakantie te kunnen gaan duiken. Na het behalen van mijn eerste brevet ben ik inderdaad op vakanties gaan duiken. Maar aangezien dat maar een paar duiken per jaar waren en ik het duiken toch wel erg leuk vond, ook in Nederland,  ben ik uiteindelijk toch doorgegaan voor mijn 2* brevet. Daarna werd ik eigenlijk alleen maar enthousiaster en inmiddels ben ik 4* NOB duiker en heb ik ook diverse specialiteiten gedaan. Ik kan erg genieten van het bekijken, fotograferen en filmen van het mooie en afwisselende onderwaterleven. Maar ook de afwisseling van verschillende soorten duiken, door het volgen van specialisaties, maken het voor mij de perfecte hobby.

Bram Krikke – Penningmeester

Ik ben mijn duik carrière in 1997 begonnen bij SSI. In 2004 ben ik aanraking gekomen met ADIOS en de NOB en in 2004 heb ik mijn 3* duikbrevet gehaald. In 2006 mijn 1e instructeurs brevet. Inmiddels ben ik instructeur trainer bij de NOB en assisteer ik actief bij instructeursopleidingen. Ik ben ook voor DAN actief in 9 pakken als instructeur.
Daarnaast ben ik ook een liefhebber van technisch duiken. Ik ben o.a. bij ANDI en IANTD gebrevetteerd voor verschillende rebreathers en met open systeem full-trimix.
Een van mijn passies is duiken op de Noordzee,  dit organiseer ik dan ook 1 a 2 per jaar. Naast Noordzee duiktripjes ga ik ook graag in het buitenland op duikstage. Sinds 2007 ben ik penningmeester en heb door de jaren heen ook nog in verschillende commissies gezeten zoals o.a. buitenwater commissie, materiaalmeester, activiteiten commissie.

Maurice Angel – Voorzitter

Ik ben op mijn 8ste in aanraking gekomen met de duiksport, in die tijd was er nog geen jeugdopleiding voor duiken. In 1986 heb ik mijn eerste duikbrevet gehaald en was het vuur voor de duiksport ontbrand. Met een aantal tussenposes qua duiken ben ik in 2011 bij Divingteam Adios lid geworden. Mijn eerste opleidingsbond was de NOB. Hierna heb ik in diverse keuken mogen kijken waaronder IDA/CMAS, SSI, ANDI, IANTD en PADI. Ik ben qua duiken breed georiënteerd, ik vind het leuk om visjes te kijken, maar ook wrakduiken of de wat diepere technische duiken vind ik te gek.

Binnen het bestuur ben ik het aanspreekpunt voor de buitenwater planning. Hiernaast doe ik nog het clubmateriaal beheer en wat andere hand- en spandiensten.